Tuan Tanah

Assalamualaikum hai guyz. Selamat berkenalan, nama saya Amirul Anwar Zakuwan. Saya berasal dari Kuantan, Pahang. Saya menulis blog sebab suka berceloteh dan bersembang. Real life saya takde la banyak sangat cakap, cuma dengan sesetengah manusia saya jadi tak berhenti bercakap.

Saya jadikan blogging ni sebagai hobi, pekerjaan saya : saya masih belajar. Kalau yang baca ni dah lama mungkin sekarang dah buat benda lain. Blog ni saya jarang-jarang update, sebab banyaknya pergi ke blog orang lain. Blog sendiri tunggu idea baru nak update.

Saya jugak suka berkawan, sambil-sambil buat duit dengan blog ni, saya harap kita semua dapat berkawan baik. Selamat berkenalan geng! Rajin-rajin la follow ig saya kat bawah, nanti sy follow back.


Kalau nak contact kat ig boleh, kat bawah ni pon boleh.


[contact]

COMMENTS

Nama

Agama,3,Agong,5,Android,5,Anime,1,Artikel,2,Berita,5,Bisnes,3,Blog Tips,3,Cari Jodoh,1,Disney,1,Event,4,Facebook,6,Fakta,8,Food,1,Frozen,1,Galleri,9,Game,1,Gaya Hidup,9,Google,2,Hanoi,1,Hiburan,11,Horror,2,Huawei,2,Hubungan Diplomatik,2,Indonesia,2,Instagram,5,IOS,3,Istana Negara,2,Johor,1,Kelantan,1,Kesihatan,4,Kuantan,3,Malaysia,9,Marvel,1,Mercu Tanda,4,Mesir,1,Movie,5,Mufti Pahang,1,Muzik,2,Pelancongan,4,Penceraian,2,Perkahwinan,3,Photoshop,3,Premiere,1,Raja Permaisuri,1,Sahabat,1,Samsung,3,Selebriti,4,Shop,4,Smart-Phone,12,Soal Hati,4,Spotify,1,Sultan Kelantan,1,Teknologi,11,Telegram,1,Travel,4,Trivia,1,Tular,4,Tun Mahathir,2,Turki,1,Tutorial,6,Twitter,4,Vietnam,1,WhatsApp,4,Woman,4,YouTube,3,
ltr
static_page
Anwar Zakuwan .Com: Tuan Tanah
Tuan Tanah
Anwar Zakuwan .Com
https://www.anwarzakuwan.com/p/tuan-tanah.html
https://www.anwarzakuwan.com/
https://www.anwarzakuwan.com/
https://www.anwarzakuwan.com/p/tuan-tanah.html
true
6411884237974842672
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy