Peluang Menjana Pendapatan Mudah Dalam Contest Saya

Hari ni entri saya simple je, saya nak offer kat semua yang singgah sini untuk ambil peluang menjana pendapatan dalam contest saya dengan cara paling senang. Hehehe

Assalamualaikum. Apa kabar korang semua hari ni... Hari ni entri saya simple je, saya nak offer kat semua yang singgah sini untuk ambil peluang menjana pendapatan dalam contest saya dengan cara paling senang. Hehehe

Peluang Menjana Pendapatan Mudah Dengan Saya

Apa Kitorang Nak Kene Buat??? 

Mudah je... Sebab saya ni kerja sebagai ejen hartanah, jadi saya nak buat contest la kalau sape-sape yang duduk kat rumah yang mampu dapatkan pembeli sebuah rumah subsale di Kuantan Pahang. Sape yang dapat carikan buyer, saya bagi komisen RM1K untuk rumah yang satu ni. Rumah yang satu ni je taw...

Bukan apa, sebab sekarang tengah PKP kan. Jadi apa salahnya kalau saya buat contest peluang menjana pendapatan kan hehe... Alang-alang korang duduk rumah mesti boleh membawang pasal rumah nak jual. Boleh la try bakat marketing korang padu ke tak padu. Hehehe

Baca juga: Keluarkan Duit KWSP Untuk Pembelian Rumah

Dah lama dah saya pikir pasal contest ni... 

Cuma tak pernah buat kat blog, jadi saya pon tak pasti macam mana nak buat ala-ala contest. Saya buat cara paling simple je la ye. Kalau korang boleh dapatkan pembeli yang bertuah nak beli, boleh hubungi saya di whatsapp dengan cara tekan button ni [##whatsapp##]

Syarat-syarat untuk menang contest

Untuk melancarkan urusan contest peluang menjana pendapatan ni, saya kongsi sikit beberapa tips untuk korang jumpa buyer bertuah yang layak dikategorikan sebagai buyer yang serius. Dan bukan buyer yang hangat-hangat kentut ayam.

Syarat-syarat yang saya akan kenekan dalam contest ni:
  1. Dapat buyer yang serius
  2. Buyer boleh lepas loan
  3. Buyer setel sign SnP
Umm... Rasanya tu je syarat-syarat dia. Sebab bila dah sign SnP kiranya dia dah setel la separuh jalan urusan nak beli rumah... Cuma tunggu beberapa bulan je lagi dengan lawyer untuk dapat kunci.

Jadi macam mana korang nak tahu orang tu lepas ke tak loan dia? Korang boleh hubungi saya disini [##whatsapp##] untuk check kelayakan loan dia. Pasal nak check loan ni saya boleh bantu korang nak dapat hadiah. Senang je kan...

Gambar rumah ada??? 

Ofkos la ada gambar-gambar rumah tu... Detail rumah semua lengkap kat bawah ni, saya embed juga ni dari fb. Sebab kalau letak detail kat sini korang boleh baca je tak boleh nak copy pulak, jadi saya embed dari fb macam nice jugak kan...


Kalau ada orang nak datang tengok rumah pon boleh. Cuma sekarang tengah PKP kan, jadi tak boleh la nak bejalan sangat... Ni detail dia ye.

[CORNER LOT SEMI-D RENOVATED UNTUK DIJUAL
Alamat: Sungai Isap Perdana, Kuantan, Pahang

Level: Single Storey
Type: Leasehold
Tenure: 74 years

Land size: 393m²
Bilik: 4
Bilik air: 3

Detail:
🔷1 stor besar
🔶Mini pool
🔷Parking 4 biji kereta tak termasuk porch
🔶Porch ada 2
🔷Keluasan 1800s.f±
🔶Fully furnished & extended
🔷Table top
🔶Sliding door tinted glass
🔷Well maintainence

💵 Selling Price : RM330K (net)
💶 Market Value :RM330K
💷 Market Rental : RM900

Facilities:
🔹2 minit ke pasar malam Sg Isap
🔸3 minit ke masjid Sultan Ahmad Shah, Sg Isap
🔹3 minit ke SK & SMK Sg Isap Murni
🔸5 minit ke MacD Sg Isap
🔹10 minit ke HTAA
🔸10 minit ke bandar Kuantan]

Gambar-gambar rumah

Peluang Menjana Pendapatan Mudah Dalam Contest Saya

Peluang Menjana Pendapatan Mudah Dalam Contest Saya

Peluang Menjana Pendapatan Mudah Dalam Contest Saya

Peluang Menjana Pendapatan Mudah Dalam Contest Saya

Peluang Menjana Pendapatan Mudah Dalam Contest Saya

Peluang Menjana Pendapatan Mudah Dalam Contest Saya

Apa hadiah contest ni???

Saya letak setakat tu je ye gambar... Hadiah untuk contest peluang menjana pendapatan ni, saya akan bagi hadiah cash RM1000 kepada sesiapa yang mampu hadirkan pembeli bertuah rumah ni. Untuk permulaan ni saya bagi 1k dulu la, sebab nak tengok juga sambutan blogger ni macam mana. Kalau meriah boleh la up lagi untuk rumah lain pulak...

Amacam guys? Okey tak contest saya buat ni... Harap-harap okey la ye semua.

Jangan lupa tinggalkan komen korang, nanti saya jalan-jalan ke blog korang pulak ye. Tekan [Home ##home##] untuk kembali ke laman utama.

COMMENTS

BLOGGER: 2
  1. Uish, lumayan hadiah... tapi usaha pun kena lumayan laa.. SS pulak tak de bakat n pengalaman bab2 jual beli...

    BalasPadam
  2. menarik juga contest nie..

    yang penting sekali dapat membantu pencari rumah mendapat rumah idaman mereka..

    niat yang baik dapat pahala

    dapat hadiah..gembira berganda

    BalasPadam

/fa-instagram/ Recent Instagram Post

Nama

Agama,3,Agong,5,Android,5,Anime,1,Artikel,2,Berita,10,Bisnes,5,Blog Tips,3,Bola Sepak,1,Cari Jodoh,2,Contest,1,Covid-19,4,Disney,1,Ekonomi,3,Etiqa,1,Event,5,Facebook,6,Fakta,8,Food,1,Frozen,1,Galleri,9,Game,1,Gaya Hidup,11,Google,2,Hanoi,1,Hartanah,2,Hiburan,12,Horror,2,Huawei,2,Hubungan Diplomatik,2,Indonesia,2,Instagram,5,Insurans,1,IOS,3,Istana Negara,2,Johor,2,Kedah,1,Kelantan,1,Kesihatan,7,Kewangan,2,Kuantan,3,Malaysia,10,Marvel,1,Mercu Tanda,4,Mesir,1,Minyak,1,Movie,5,Mufti Pahang,1,Muzik,2,Pahang,1,Pandemik,3,Pelancongan,4,Penceraian,2,Perkahwinan,4,Perlindungan,2,Petrol,1,Photoshop,3,Premiere,1,Raja Permaisuri,2,Sahabat,1,Samsung,3,Selebriti,5,Shop,7,Smart-Phone,12,Soal Hati,5,Spotify,1,Sukan,1,Sultan Kelantan,1,Takaful,1,Teknologi,11,Telegram,1,Travel,4,Trivia,1,Tular,7,Tun Mahathir,2,Turki,1,Tutorial,6,Twitter,4,Vietnam,1,WhatsApp,4,WHO,1,Woman,4,YouTube,3,
ltr
item
Anwar Zakuwan .Com: Peluang Menjana Pendapatan Mudah Dalam Contest Saya
Peluang Menjana Pendapatan Mudah Dalam Contest Saya
Hari ni entri saya simple je, saya nak offer kat semua yang singgah sini untuk ambil peluang menjana pendapatan dalam contest saya dengan cara paling senang. Hehehe
https://scontent.fkul6-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-0/p180x540/93421105_163846585089397_455765784669454336_o.jpg?_nc_cat=103&_nc_sid=8024bb&_nc_eui2=AeHb0BfYdFiGjdd04OPdjxx1sVb-sZhdsSmxVv6xmF2xKS7N7L9kk365-zkmleC_-ZYalc426VaBs-N5bhzotdz_&_nc_ohc=l1i-uD43DpwAX89Vtqq&_nc_ht=scontent.fkul6-1.fna&_nc_tp=6&oh=22489d43fa56427dda4c4f67c1cd1528&oe=5EBAB1B8
Anwar Zakuwan .Com
https://www.anwarzakuwan.com/2020/04/peluang-menjana-pendapatan-mudah-dalam-contest-saya.html
https://www.anwarzakuwan.com/
https://www.anwarzakuwan.com/
https://www.anwarzakuwan.com/2020/04/peluang-menjana-pendapatan-mudah-dalam-contest-saya.html
true
6411884237974842672
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy