Candid Paling Comel Oleh Raja Permaisuri Agong

Candid Paling Comel Oleh Raja Permaisuri Agong - Satu gambar diupload ke laman sosial Twitter miliknya yang telah meruntun hati rakyat di seluruh Malaysia, iaitu gambar beliau bersama Yang diPertuan Agong masa tengah ambil gambar potrait. Sweet over dose!

Candid Paling Comel Oleh Raja Permaisuri Agong
Assalamualaikum hai guyz. Apa kabar korang hari ni? Semoga semua sihat sejahtera. Hari ni saya nak share sikit pasal satu gambar candid yang di upload oleh Raja Permaisuri Agong di twitter milik beliau. Gambar yang dimuat naik tu adalah gambar paling comel yang pernah dimuat naik oleh semua permaisuri agong di dunia. Tunku Azizah Aminah Maimunah bukan saja permaisuri Tuanku Agong, tapi jugak permaisuri di setiap hati rakyat ;)

Candid Paling Comel Oleh Raja Permaisuri Agong

Gambar Twitter Paling Comel Buatkan Netizen Semua Jatuh Cinta

Raja Permaisuri Agong buat semua netizen jatuh cinta dengan ke-sweet-an beliau selepas memuat naik satu gambar di twitter milik beliau. Selain sayang dan simpati terhadap rakyat, Raja Permaisuri yang disanjung tinggi ni mempunyai humor yang menjadikan alasan kepada rakyat untuk lebih meminati perwatakan beliau.

Cukup satu gambar untuk cairkan hati semua rakyat

Satu gambar diupload ke laman sosial Twitter miliknya yang telah meruntun hati rakyat di seluruh Malaysia, iaitu gambar beliau bersama Yang diPertuan Agong masa tengah ambil gambar potrait. Sweet over dose!


Dalam post yang dah viral tersebut, Raja Permaisuri tengah pandang kamera tapi Agong pulak cuba acah-acah nak kiss... Macam yang korang dapat bayangkan, candid yang sangat rare yang menunjukkan sikap bersahaja Agong kita yang telah menarik perhatian seluruh rakyat Malaysia. Dan jugak menerima banyak komen memuji kecomelan pasangan tersebut.

Antara komen-komen dari netizen


Ehh netizen ni kalau bab komen sampai lori gula terbalik pon ada...


Banyak lagi komen-komen pujian yang buat saya sendiri senyum sorang-sorang, sambil-sambil  mengingatkan diri sendiri yang still single.. Hahaha

COMMENTS

BLOGGER: 17
  1. YDP paling sempoi setakat ini..
    rakyat pun rasa lebih dekat.

    BalasPadam
  2. eeyyyy , comel la both our king & queen nie .

    BalasPadam
  3. pasangan bangsawan ideal, romantis bersahaja n mesra rakyat

    BalasPadam
    Balasan
    1. full pakej sebagai raja berjiwa rakyat..

      Padam
  4. Lori gula terbalik hahhaha XD

    BalasPadam
    Balasan
    1. itu ayat saya ambil kat twitter, geng2 kaki komen malaysia memang tak kering gusi dibuatnnya..

      Padam
  5. MashaAllah. Ship sgt. Berjiwa rakyat. Mesra ramah. Comel je perangai Agong dan our beloved Queen <3

    BalasPadam
  6. Aww they are cutest! Always find them sweet in every occasion.

    BalasPadam
  7. Our King & Queen yang paling ramah & sporting..
    Cute jaa gaya tuanku berdua..

    BalasPadam
  8. Alhamdulillah, betapa bertuahnya bumi Malaysia nie bila ada raja yang sangat mesra rakyat seperti tuanku berdua...

    BalasPadam
  9. memang comei sangat, tapi mesti ada je netizen yang panas tengok gambar tuh...

    BalasPadam
  10. sy tergelak yg psl pengantin tua bersanding tu hehehe

    BalasPadam
  11. seronok tengok kebahagiaan pemimpin utama negara..

    alhamdulillah

    BalasPadam

/fa-instagram/ Recent Instagram Post

Nama

Agama,3,Agong,5,Android,5,Anime,1,Artikel,2,Berita,5,Bisnes,3,Blog Tips,3,Cari Jodoh,1,Disney,1,Event,4,Facebook,6,Fakta,8,Food,1,Frozen,1,Galleri,9,Game,1,Gaya Hidup,9,Google,2,Hanoi,1,Hiburan,11,Horror,2,Huawei,2,Hubungan Diplomatik,2,Indonesia,2,Instagram,5,IOS,3,Istana Negara,2,Johor,1,Kelantan,1,Kesihatan,4,Kuantan,3,Malaysia,9,Marvel,1,Mercu Tanda,4,Mesir,1,Movie,5,Mufti Pahang,1,Muzik,2,Pelancongan,4,Penceraian,2,Perkahwinan,3,Photoshop,3,Premiere,1,Raja Permaisuri,1,Sahabat,1,Samsung,3,Selebriti,4,Shop,4,Smart-Phone,12,Soal Hati,4,Spotify,1,Sultan Kelantan,1,Teknologi,11,Telegram,1,Travel,4,Trivia,1,Tular,4,Tun Mahathir,2,Turki,1,Tutorial,6,Twitter,4,Vietnam,1,WhatsApp,4,Woman,4,YouTube,3,
ltr
item
Anwar Zakuwan .Com: Candid Paling Comel Oleh Raja Permaisuri Agong
Candid Paling Comel Oleh Raja Permaisuri Agong
Candid Paling Comel Oleh Raja Permaisuri Agong - Satu gambar diupload ke laman sosial Twitter miliknya yang telah meruntun hati rakyat di seluruh Malaysia, iaitu gambar beliau bersama Yang diPertuan Agong masa tengah ambil gambar potrait. Sweet over dose!
https://pbs.twimg.com/media/EF8bobMUcAAoRm9?format=jpg&name=900x900
Anwar Zakuwan .Com
https://www.anwarzakuwan.com/2019/10/candid-paling-comel-oleh-raja.html
https://www.anwarzakuwan.com/
https://www.anwarzakuwan.com/
https://www.anwarzakuwan.com/2019/10/candid-paling-comel-oleh-raja.html
true
6411884237974842672
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy